Cursos d’anglès per a adolescents

Els cursos d’anglès per a joves s’adrecen a alumnes de 12 a 18 anys que estiguin interessats a assolir el nivell B1 d’anglès o ampliar el seu domini de l’idioma amb els nivells B2, C1 o C2.

Qui diu que cal acabar l’institut per entrar a la universitat? Millora el teu expedient acadèmic a secundària estudiant anglès a UManresa!

A UManresa treballem amb una metodologia interactiva, dinàmica i comunicativa, pensada específicament per a un públic jove, que no només t’enganxarà a les sessions, sinó que t’ajudarà a millorar exponencial i definitivament les quatre destreses lingüístiques bàsiques (parla, escolta, lectura i escriptura). A més, t’ajudarem a reforçar els coneixements de gramàtica i vocabulari necessaris per assolir el nivell establert per a cada curs amb tot tipus de propostes innovadores que segur que et sorprendran.

T’agrada la idea? Doncs encara hi ha més! Els cursos d’anglès per a adolescents es tanquen amb la realització de l’Oxford Test of English, certificat desenvolupat i validat per l’Oxford University Press, que verifica la competència lingüística de forma fiable i segura, i que gaudeix de reconeixement internacional.

 

 

Titulació

Certificat de la Universitat d’Oxford (Nivells B1, B2 i C1) o de la UVic – UCC (Nivell C2)

Durada

90 hores

Matrícula

Oberta (presencialment a les oficines de l’Escola d’Idiomes)

Cursos d’anglès per a joves

Els cursos d’anglès per a joves que ofereix l’Escola d’Idiomes estan oberts a l’alumnat no universitari d’entre 12 i 18 anys.

Examen de l’Oxford Test of English

L’Escola d’Idiomes UManresa et permet certificar el teu nivell B1, B2 i C1 amb el certificat oficial de la Universitat d’Oxford.

Per què estudiar a l’Escola d’Idiomes UManresa

Cursos programats d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR)

Satisfacció del nostre alumnat amb una valoració de 9.3 sobre 10

Oferta docent caracteritzada pel rigor acadèmic propi de l’ensenyament universitari

L’Escola d’Idiomes UManresa es troba situada a un dels campus universitaris més internacionals de Catalunya

Si estàs buscant un curs d’idiomes,
però no trobes el que busques…
Deixa’ns ajudar-te!