Cursos de xinès

L’Escola d’Idiomes UManresa ofereix cursos de xinès per a tots aquells interessats en conèixer aquesta fascinant llengua i cultura mil·lenària.

Els nostres cursos de xinès són dissenyats per a persones amb nivells de coneixements varis, des dels que no tenen cap experiència prèvia en la llengua fins als que tenen una base elemental. L’objectiu dels cursos és proporcionar una sòlida comprensió de la gramàtica xinesa, el vocabulari fonamental i les expressions més comunes perquè puguis comunicar-te amb fluïdesa en situacions quotidianes.

Els cursos de xinès estan oberts al públic en general, des d’estudiants fins a professionals que busquen millorar les seves oportunitats laborals. Siguis quina sigui la teva motivació per aprendre xinès, tindràs un espai acollidor i un grup de companys amb qui compartir aquest emocionant viatge lingüístic.

No importa si la teva intenció és viatjar a la Xina, fer negocis amb empreses xineses o simplement enriquir la teva vida personal amb una nova llengua, els nostres cursos de xinès et proporcionaran les eines necessàries per assolir els teus objectius.

 

Titulació

Certificat de la UVic – UCC

Durada

80 hores

Matrícula

Oberta (presencialment a les oficines de l’Escola d’Idiomes)

Cursos d’idiomes oberts a tothom

Els cursos que ofereix l’Escola d’Idiomes estan oberts al públic en general i a tota la comunitat universitària (alumnat, professorat i personal d’administració i serveis).

 

Cursos d’idiomes bonificables

Les nostres formacions poden ser bonificables per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible.

 

Per què estudiar a l’Escola d’Idiomes UManresa

Cursos programats d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR)

Satisfacció del nostre alumnat amb una valoració de 9.3 sobre 10

Oferta docent caracteritzada pel rigor acadèmic propi de l’ensenyament universitari

L’Escola d’Idiomes UManresa es troba situada a un dels campus universitaris més internacionals de Catalunya

Si estàs buscant un curs d’idiomes,
però no trobes el que busques…
Deixa’ns ajudar-te!