Cursos de xinès

L’Escola d’Idiomes UManresa ofereix cursos de xinès per a tots aquells interessats en conèixer aquesta fascinant llengua i cultura mil·lenària.

Els nostres cursos de xinès són dissenyats per a persones amb nivells de coneixements varis, des dels que no tenen cap experiència prèvia en la llengua fins als que tenen una base elemental. L’objectiu dels cursos és proporcionar una sòlida comprensió de la gramàtica xinesa, el vocabulari fonamental i les expressions més comunes perquè puguis comunicar-te amb fluïdesa en situacions quotidianes.

Els cursos de xinès estan oberts al públic en general, des d’estudiants fins a professionals que busquen millorar les seves oportunitats laborals. Siguis quina sigui la teva motivació per aprendre xinès, tindràs un espai acollidor i un grup de companys amb qui compartir aquest emocionant viatge lingüístic.

No importa si la teva intenció és viatjar a la Xina, fer negocis amb empreses xineses o simplement enriquir la teva vida personal amb una nova llengua, els nostres cursos de xinès et proporcionaran les eines necessàries per assolir els teus objectius.

 

Titulació

Certificat de la UVic – UCC

Durada

80 hores

Matrícula

Oberta (presencialment a les oficines de l’Escola d’Idiomes)

Introducció al xinès

 

Hores

80h (70% sessions presencials + 30% de treball autònom)

Presentació

Aquest curs representa una iniciació en l’aprenentatge de la llengua i la cultura xineses. L’alumne treballarà les quatre destreses lingüístiques (parlar, escoltar, llegir i escriure) a través d’una metodologia interactiva i comunicativa, a més dels sistemes d’escriptura bàsics de la llengua i la gramàtica i el vocabulari d’aquest nivell.

Aquest curs no requereix coneixement previ.

Sistema d’avaluació

Avaluació informal: El/la docent proposarà activitats al llarg del curs amb l’objectiu de donar informació i assessorament a l’alumne sobre el seu propi progrés i el seu d’assoliment gradual de les capacitats que s’avaluaran a les proves d’acreditació.

Avaluació formal: Tots els cursos generals del Servei d’Idiomes UManresa s’avaluen mitjançant un examen final acreditatiu que avalua les quatre habilitats lingüístiques. El resultat d’aquest examen constituirà la qualificació del curs.

Horari

Dilluns, de 19.00 a 21.00 hores

Calendari

Del 9 d’octubre de 2023 al 27 de maig de 2024

Preu

60€ (matrícula) + 360€ (curs)

L’Escola d’Idiomes es reserva el dret d’anul·lar el curs si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En cas d’anul·lació del curs, es retornarà l’import íntegre abonat fins al moment.
Si l’estudiant sol·licita donar-se de baixa, la universitat retindrà l’import de la matrícula en concepte de despeses de gestió.

Inscripció i matrícula

El procés de matriculació es realitza en línia. El període de matrícula és del 3 de juliol al 24 de setembre de 2023.

INSCRIPCIÓ ONLINE  amb NIA>>

INSCRIPCIÓ ONLINE  sense NIA>>

Certificació

L’alumne que superi satisfactòriament el curs obtindrà un certificat de la UVic-UCC on constarà la superació del curs. L’expedició d’aquesta acreditació és gratuïta.

Per què estudiar a l’Escola d’Idiomes UManresa

Cursos programats d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR)

Satisfacció del nostre alumnat amb una valoració de 9.3 sobre 10

Oferta docent caracteritzada pel rigor acadèmic propi de l’ensenyament universitari

L’Escola d’Idiomes UManresa es troba situada a un dels campus universitaris més internacionals de Catalunya

Si estàs buscant un curs d’idiomes,
però no trobes el que busques…
Deixa’ns ajudar-te!