Cursos de idiomas

Una oferta formativa variada i d’alta qualitat

A UManresa disposem d’una oferta formativa diversa i adaptada a les diferents necessitats per aprendre o perfeccionar les llengües amb un alt compromís de qualitat. Els cursos s’adrecen tant a la comunitat universitària (alumnes, professorat i PAS) com a persones externes que vulguin millorar el seu nivell de coneixement d’idiomes.

El rigor universitari al servei de la llengua

La curosa programació dels cursos, d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR), juntament amb un equip docent altament qualificat, garanteixen una oferta docent caracteritzada pel rigor acadèmic propi de l’ensenyament universitari. Així ho demostra el grau de satisfacció del nostre alumnat, amb una valoració de 9.3 sobre 10.

Estudia idiomes en un Campus Internacional

La comunitat universitària d’UManresa és una de les més internacionals de les universitats catalanes. Té més de 2.000 estudiants en estudis oficials i arriba fins als 5.000 amb els de màsters i postgraus, formació contínua i l’Escola d’Idiomes. Una comunitat internacional amb la qual podràs fer intercanvi d’idiomes.

Multiplica el teu valor professional amb l’estudi d’Idiomes

Saber comunicar-te en una altra llengua és ja requisit fonamental en un entorn cada vegada més competitiu i internacional. Perfecciona la llengua i prepara’t per fer el salt professional a un entorn internacional

Obre les portes a una comunicació sense fronteres

A més de potenciar i consolidar el teu valor professional, comunicar-te en altres llengües et permetrà apropar distàncies i entrar en contacte amb altres cultures i formes de pensar.

Estudia idiomes en un entorn estimulant

UManresa disposa d’uns extraordinaris 25.000m2 d’espais amplis i zones verdes, i 5 edificis que acullen serveis que connecten el coneixement de la Universitat amb la societat.